Moje obhliadky (0)

Realitný podvod pod Tatrami je späť!

Na konci roka 2017 sme uverejnili článok o realitnom podvode, kde bolo zneužité meno našej realitnej kancelárie, presne meno nášho realitného makléra, ktorý mal vyberať zálohy za predaj bytu. Celý tento incident sme riešili s príslušnými orgánmi. Dlhší čas sme o podobných pokusoch, ako z ľudí ֞vytiahnuť֞  peniaze nepočuli, a verili sme, že aj vďaka odvysielanej reportáži a našou činnosťou na sociálnej sieti a článkom na webe, sa ľudia poučia a budú viac opatrní.

 

Bohužiaľ sa k nám dostala informácia, prostredníctvom nášho klienta, že sa takáto situácia opakovala, a to zase v Poprade. Pre zmenu sa teraz páchateľ vydával za dražobnú spoločnosť, ktorá mala mať v dražbe dvojizbový byt za lákavú ponuku s nutnosťou okamžitého zloženia zálohy na účet dražobnej spoločnosti bez možnosti obhliadky ponúkaného bytu. Nehnuteľnosti, ktoré sa v dražbe ponúkajú majú, vo väčšine prípadov, výhodnejšiu cenu oproti nehnuteľnostiam ponúkaných na predaj. Ale aj dražobné spoločnosti Vám poskytnú termín, dokonca dva, na to aby ste sa mohli prísť na nehnuteľnosť pozrieť, oboznámia Vás so stavom a v žiadnom prípade od Vás neťahajú žiadnu zálohu ešte pred obhliadkou, len aby sa upustilo od dražby.

 

Ak by ste chceli vedieť na čo si máte dávať pozor pri kúpe nehnuteľnosti, prečítajte si náš článok a pozrite video z reportáže.

Odkaz: https://recomp.sk/blog/realitny-podvod/idblog/12

 

Za každé jedno zdieľanie nášho článku ďakujeme. Aj vďaka Vám sa o takýchto pokusoch dozvie viac ľudí.




DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM