Moje obhliadky (0)

Realitná kancelária alebo súkromná inzercia?

Predávať alebo kupovať nehnuteľnosť sám, alebo využiť služby realitnej kancelárie? To je otázka, ktorú si kladie väčšina z Vás pri takomto rozhodovaní.

Ak máte skúsenosti s predajom nehnuteľnosti, môže byť súkromná inzercia pre Vás dokonca výhodná. Ušetríte peniaze, ktoré by ste zaplatili realitnej kancelárii, ale zároveň preberáte zodpovednosť za priebeh a úspešnosť celého obchodu.

Keď sa bavíme o kúpe nehnuteľnosti, jedná sa o investíciu na 20 až 30 rokov, pri ktorej potrebujete niekoho, kto Vám zaručí bezpečnosť, a rovnako je to aj pri predaji. Na internete síce nájdete návody, ako sami úspešne predať svoju nehnuteľnosť, ale jedná sa len o všeobecné rady, ktoré nemusia úplne pasovať na situáciu, v ktorej sa ocitnete. A neštandardných situácií je veľa.

Ak si aj sami nájdete kupujúceho, stále môžete osloviť realitnú kanceláriu, aby Vám za rozumnú cenu pomohla napríklad s vypracovaním zmlúv, a tým bezpečne doviedla obchod do úspešného konca.

 

http://www.vypracovaniezmluv.sk/

 

Pre tých, ktorí nemajú skúsenosti s predajom, je určte bezpečnejšie využiť služby realitnej kancelárie, ktorá s Vami zrealizuje každý jeden krok predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Váš realitný maklér Vám pomôže s tým, ako máte upraviť svoju nehnuteľnosť tak, aby zaujala, správne nastaví cenu, bezpečne Vás prevedie právnou stránkou celého obchodu, osobne sa zúčastní na odovzdávaní nehnuteľnosti, pomôže Vám s prepisom energií a oboznámi Vás s povinnosťami, ktoré Vás čakajú po predaji. Ak ste našli práve takéhoto makléra, potom máte zaručené, že Váš obchod prebehne čo najhladšie.




DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM