Moje obhliadky (0)

Ako docieliť, aby bola Vaša nehnuteľnosť pre trh viac atraktívna?

Počuli ste už pojem Home Staging? Niekto to považuje za zázrak, no podľa mňa ide skôr o veľmi jednoduchú vec ako urobiť predávaný tovar viac atraktívnym. Prišlo to k nám zo zahraničia, kde to úspešne funguje v desiatkach krajín celého sveta, tak prečo by nemalo aj u nás.

 

A v čom to celé spočíva? Zoberte si napríklad ponuku jedál vo fast foode. Koľko krát sme si nevedeli vybrať, lebo všetko vyzeralo tak lákavo. Vo fast foode síce ide len o ilustračné fotky, ale aj tak platí, že oči jedia tiež. A takto to je aj s predávanými nehnuteľnosťami. Fotky, ktoré sú preplnené soškami v obývačke, kabátmi a topánkami v predsieni, či kopou hygienických potrieb v kúpeľni nevyzerajú veľmi lákavo a tiež opticky priestor zmenšujú.

 

Keby malo ísť o profesionálny Home Staging, tak urobiť poriadok by nestačilo, je tam toho omnoho viac, vymaľovať, presunúť nábytok, použiť dekorácie a ešte oveľa viac, ale nerobme z toho zbytočne vedu. Veď aj taký poriadok ako pred Vianocami má svoje čaro a keby ste náhodou potrebovali poradiť, stále tu je pre Vás Váš realitný maklér. Ten Vám vie a dokáže poradiť, a pozná čo by malo byť a čo zase nie vidieť na fotkách, videu a aj počas obhliadky.




DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM